در حال انجام تغییرات روی وب سایت هستیم، در صورت وجود مشکل لطفا اطلاع دهید.
  • درباره من
  • آموزش
  • تماس با ما
  • شما اینجا هستید : خانه » پرینتر کانن PIXMA MG2540s | جعبه گشایی و راه اندازی پرینتر Canon MG2540s

    پرینتر کانن PIXMA MG2540s | جعبه گشایی و راه اندازی پرینتر Canon MG2540s

    تاریخ انتشار: 2018/03/04 بخش :آموزش دیدگاه:98 دیدگاه بازدید : 2812 بار

    پرینتر کانن PIXMA MG2540s | جعبه گشایی و راه اندازی پرینتر Canon MG2540s

    پرینتر کانن PIXMA MG2540s

    در این نوشته از فیکس هو با شما هستیم با ویدیو جعبه گشایی پرینتر کانن Canon-MG2540s

    نقد مختصر پرینتر کانن Canon-MG2540s

    پرینتر کانن PIXMA MG2540s یک پرینتر جوهرافشان و چند کاره است و دارای قابلیت پرینت ، اسکن و کپی می باشد.

    کیفیت چاپ عکس رنگی این دستگاه برابر 600×4800 نقطه بر اینچ است.

    پرینتر کانن Canon MG2540s سرعت زیادی ندارد و برای چاپ متون مناسب نیست اما نسبت به قیمت آن بسیار به صرفه است.

    ضمن اینکه می توان روی آن مخزن نصب نمود که به زودی آموزش نصب مخزن پرینتر Canon MG2540s را می توانید در فیکس هو مشاهده نمایید.

    فیلم جعبه گشایی و راه اندازی پرینتر کانن PIXMA MG2540s

    نکاتی در مورد سرویس و نگهداری پرینتر کانن MG2540s

    همانطور که اشاره شد پرینتر کانن MG2540s یک پرینتر جوهرافشان است و نگهداری از پرینترهای جوهرافشان نیاز به توجه بیشتری دارد. شما هر چند روزی باید با پرینتر حداقل یک پرینت بگیرید تا جوهر داخل نازل های هد آن خشک نشود. البته می توانید با خود دستگاه عمل هدکلین انجام دهید.

    برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید.

    -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    همچنین در فیکس هو بخوانید:

    ریست پرینتر چیست | انواع ریست پرینتر چگونه است ؟

    نرم افزار Samsung Universal Print Driver چیست؟

    ستاره انرژی یا Energy Star چیست؟

    نرم افزار WIC Reset Utility چیست؟

     

    3.2/5 - (10 امتیاز)
    شبکه های اجتماعی
    دیدگاه کاربران
    1. کوردستانی گفت:

      سپاس

    2. جواد طویل گفت:

      با سلام شماره کارتریدج این دستگاه چنده آیا گیر میاد؟ و آیا تانک جوهر افشان اپسون L300 بهش میخوره؟ و اینکه درسته که اینا یک بار مصرف هستن؟ با تشکر چون من نیاز دارم بهش میخام از خریدم مطمعن باشم.

      • مدیر گفت:

        سلام جواد عزیز،
        پرینتر کانن mg2540 در بازار فعلی ارزش خرید بالایی دارد ، کارتریجهای آن چندین بار قابل شارژ می باشد اما با توجه به اینکه در این پرینتر مانند پرینترهای رنگی جوهرافشان اچ پی کارتریج و هد همراه هم هستند قیمت کارتریج ها نسبتا بالاست اما با توجه به اینکه با استفاده درست حداکثر 4 تا 5 بار قابل شارژ شدن هستند برای مصارف خانگی و دفاتر کوچک می توان استفاده کرد.
        مورد دیگر اینکه این پرینتر سه کاره بوده و اسکنر آن قدرت رزولوشن اپتیکال 1200 در 600 دارد باز هم به ارزش خرید آن می افزاید.
        در مورد نصب تانک یا CISS متاسفانه برای این پرینتر تانک استانداردی وجود ندارد اما تانک های 4 رنگ کانن را با شیوه ای خاص میتوان روی این دستگاه سوار کرد که بزودی یک فیلم آموزشی از در سایت قرار می دهیم.
        موفق باشید.

    3. جواد گفت:

      با سلام من بتازگی یکی خریدم.دست دوم.صاحب قبلی تانک روش نصب کرده. تانکها کنار بدنه چسبیده شده و با شیلنگها رفته تا تونر. پرینتر سبک با سرعت مناسب و با کیفیتی هست. ازش راضیم.

    4. الهه گفت:

      سلام من از این دستگاه خریدم منتهی اصلا کار کردن باهاشو بلد نیستم. چطور میشه کپی و پرینت گرفت؟ بدون کامپیوتر هم میشه پرینت گرفت؟

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، برای چاپ گرفتن از این دستگاه حتما بایستی از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده نمایید. برای این منظور از سی دی نصب داخل کارتن استفاده نمایید و پرینتر را روی سیستم نصب نمایید.
        کپی گرفتن با این دستگاه راحت است، کافیست تا سند خود را روی شیشه دستگاه قرار داده و درب روی آن را ببندید، اولین دکمه از سمت جلوی دستگاه کپی رنگی می گیرد و دکمه دوم کپی به صورت سیاه و سفید.

    5. ایرانی گفت:

      سلام ببخشید ایا hp deskjet 1510 از مخزنciss پشتیبانی میکند ممنون میشم راهنمایی کنید

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        تا جایی که اطلاع داریم این کار انجام می شود اما قبل از انجام این کار نسبت به مشکلات بعدی آن حتما کسب اطلاع نمایید. در پرینترهای اچ پی ، هد و کارتریج با هم هستند و چیپ های پشت کارتریج تا تعداد خاصی ظرفیت پرینت دارند. نصب مخزن روی این دستگاه ها در صورتی که بصورت غیر استاندارد باشد ممکن است مدت زیادی دوام نداشته باشد. با یک جستجوی ساده در آپارات می توانید افرادی را پیدا کنید که در زمینه نصب مخزن اچ پی فعالیت دارند. موفق باشید.

    6. سعید گفت:

      با سلام خدمت شما و همکارانتان…خداقوت…
      لطفا حدوداً(تا آخر آذر یا دی یا ….)، کی آموزش کامل و دقیق نصب تانک بروی پرینتر کانن PIXMA MG2540s میگذارید.لطفا جوهرهای مناسب این کار معرفی کنید و هر نکته ای که، در روند استفاده درستر و بهینه تر از این دستگاه لازم هست حتی نرم افزاری. با تشکر.

      • مدیر گفت:

        سلام سعید عزیز، آموزش مورد نظر شما آماده و منتشر شده است و می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده نمایید.
        http://fixhow.ir/installation-ciss-canon-mg-2540/
        تلاش ما این است که آموزش های مفیدی برای پرینترهای پرکاربرد تهیه و در اختیار کاربران قرار دهیم، با توجه به تعدد مدل پرینترها و آموزشهای زیاد هر کدام ، ما تمرکز خود را روی مشکلات گزارش شده توسط کاربران گذاشته ایم. آموزش های دیگر در خصوص این پرینتر در همین صفحه منتشر خواهند شد.
        هر سوال یا مشکل دیگری داشتید از همین طریق با ما در میان بگذارید. موفق باشید.

    7. فواد گفت:

      سلام
      آیا پرینتر 2540اس کانن، میشه برای کافی نت استفاده کرد؟؟؟
      لطفا” توضیحات کافی را برای بنده بنویسید.
      با تشکر

      • مدیر گفت:

        سلام آقا فواد عزیز،
        در صورتی که هنوز این پرینتر را تهیه نکرده اید توصیه می کنیم از یک پرینتر اپسون مدل L800 یا L805 برای کافینت استفاده کنید. البته در بازار فعلی قیمت این پرینترها افزایش چشمگیری داشته است اما یک پرینتر دست دو با مدل های ذکر شده در صورتی که تست نازل آن درست باشد و هد دستگاه کیفیت خوبی داشته باشد تا چندین سال می توانید از آن استفاده کنید.
        شارژ آسان توسط خود کاربر ، عدم وجود چیپ روی کارتریج ها و در نتیجه خطاهای کمتر ، وجود تانک فابریک کارخانه ، کیفیت بالای چاپ تصاویر و مناسب بودن برای استفاده زیاد از مزایای پرینترهای نامبرده می باشد. مدل های پیشنهادی بعدی، اپسون P50 ، T50 و T60 می باشند.
        در صورت تمایل برای تهیه پرینتر دست دو سالم و مناسب از همین طریق با ما در تماس باشید. موفق باشید.

    8. احسان گفت:

      با سلام
      آیا بعد از تمام شدن کارتریج باز هم اسکنر کار می کنه ؟ آیا می شه به جای کارتریج مخزن بهش اضافه کرد ؟

    9. کیوان گفت:

      سلام این پرینتر کارش برای چاپ متن چطوره

      • مدیر گفت:

        سلام کیوان عزیز، این پرینتر بیشتر برای چاپ عکس پیشنهاد می شود، با توجه به سرعت کم و حجم کم جوهر داخل کارتریج برای چاپ متون شاید خیلی جالب نباشد. برای چاپ متن بهتر است سراغ پرینترهای لیزری بروید. موفق باشید.

    10. مهدی گفت:

      با سلام امکان داره دفتر کار خودتون رو آدرسشو بگید. برای نصب تانک پرینتر

      • مدیر گفت:

        سلام، متاسفانه فعلا مخزن این پرینتر را موجود نداریم، در صورت موجود شدن از طریق آدرس ایمیلتان اطلاع رسانی خواهیم کرد.

    11. علیرضا گفت:

      سلام روشن شدن چراغ Bدر پرینتر MG2540Sبه چه معناست من تازه این پرینتر رو خریدم فکر کرنم یه دوماهی بشه الان روشن شده چراغش که رنگش نارنجی و ثابت مانده

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، بعد از مدتی استفاده از پرینتر این چراغ ها روشن می شوند و در واقع اعلانی برای تعویض کارتریج های پرینتر هستند. مادامی که پرینتر چاپ می کند می توانید از آن استفاده نمایید.

    12. قاسمی گفت:

      سلام…هد ای پرینتر رو چگونه تمیز کنم..ممنون

      • مدیر گفت:

        درود،
        مقداری آب مقطر را جوشانده و در ظرف کوچکی بریزید، تکه ای پنبه در آن قرار داده و اندکی تامل کرده تا بخار آن تمام شود سپس کارتریج را به مدت چند دقیقه روی آن قرار دهید.
        این روشی است که برخی افراد از آن استفاده کرده و نتیجه می گیرند و توصیه ما این است که این کار را برعهده یک تعمیرکار با تجربه بسپارید.

    13. قاسمی گفت:

      کارتریج رو که شارژ میکنم رنگ میریزه از زیرش

      • مدیر گفت:

        درود کاربر عزیز،
        پس از اینکه کارتریج را شارژ نمودید بایستی برچسب روی کارتریج را بچسبانید، همچنین در صورتی که سوراخ های روی کارتریج گشاد شده باشند این اتفاق رخ می دهد.

    14. هاشم گفت:

      سلام
      من این پرینتر رو یکسال پیش خریدم اسکنرش خوبه ولی کار کردن با بعضی از تنظیمات برای چاپ عکس رو بلد نیستم مثلا عکس رو تو حالتهای مختلف یعنی توی تقویم یا کارت ویزیت و موارد دیگر نمیتونم انجام بدم اگه فیلم آموزشی یا دفترچه راهنمای فارسی وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرماییدو همچنین بعد از چند ماه که از چاپ عکس بگذره کیفیتش کم میشه و کمی زرد میشه آیا برای این ایراد راه حلی هست؟ با تشکر

      • مدیر گفت:

        درود کاربر عزیز،
        تهیه آموزش اپراتوری این پرینتر در دست اقدام هست و به محض آماده شدن منتشر خواهد گردید. در خصوص کاهش کیفیت تصاویر چاپ شده باید گفت که مربوط کیفیت نامناسب جوهر داخل کارتریج ها می باشد. با تعویض جوهر و استفاده از جوهر درجه یک ماندگاری رنگ تصاویر را افزایش دهید.

    15. امین گفت:

      سلام
      من این پرینتر رو دارم ، متاسفانه چندین ماه ازش استفاده نکردم ، حال هیچ چیزی رو چاپ نمیکنی ، و برگ سفید است.
      ممنون نیشم راهنمایی کنید.
      ضمنا برای تانکر ، از چ نوع تانکری باید استفاده کرد ، مدل ممنون میشم بگید.
      تشکر.

      • مدیر گفت:

        درود بر شما،
        به نظر میرسد نازل های جوهر مربوط به کارتریج ها به دلیل خشک شدن جوهر مسدود شده اند. مقداری آب مقطر را جوشانده و در ظرف کوچکی بریزید، تکه ای پنبه در آن قرار داده و اندکی تامل کرده تا بخار آن تمام شود (آب جوش حدودا 70 درجه) سپس کارتریج را به مدت چند دقیقه روی آن قرار دهید.
        این روشی است که برخی افراد از آن استفاده کرده و نتیجه می گیرند و توصیه ما این است که این کار را برعهده یک تعمیرکار با تجربه بسپارید.

    16. یاشا گفت:

      سلام
      چراغ زرد رنگ B برای دستگاه من روشن شده ، این چراغ به چه منظور هستش ؟
      برای شارژ کارتریج ، چه رنگی مناسب هستش ؟؟ ( منظور بِرَند رنگ )
      بعد از شارژ هوای داخل کارتریج رو چگونه بگیریم ؟
      خواهشاً یک کلیپ از نحوه شارژ کارتریج و هواگیری این دستگاه تهیه کنید و داخل پیج بذارید
      ممنون و سپاس بابت تمام زحماتتون

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        درمورد کلیپ حتما اقدام می شود.
        در صورتی که چراغ های پرینتر روشن شده و پرینت نمی گیرد دکمه کنسل را فشار داده و حدود 10 ثانیه نگه دارید تا مشکل چاپ برطرف شود.
        برند مطرحی که اکثر تعمیرکاران توصیه می کنند جوهر inktek هست اما متاسفانه نوع اصلی این جوهر در بازار فعلی ایران کمتر پیدا می شود. می توانید از جوهرهای وکس استفاده نمایید.

    17. OMID گفت:

      با سلام ممنون از سایت خوبیتون
      شماره تماس ایا دارید و اینکه ادرس شما دفیفا کجاست اگر خواستیم مراجعه کنیم.

      • مدیر گفت:

        سلام. متاسفانه امکانه ارایه خدمات حضوری فعلا نداریم. خدمات فقط از طریق وب سایت ارایه می شود، آن هم خدمات آموزش و رفع اشکال.
        لطفا سوالات فنی را از طریق همین سایت مطرح نمایید. شماره تماس: 09905642300

    18. OMID گفت:

      با سلام و تشکر از شما
      کارتریج رنگ مشکی پرینتر من دچار مشکل شده و در واقع وقتی در حال پرینت گرفتن هستش یک خط در میان چاپ میکنه یعنی وقتی کارتریج به سمت چپ حرکت میکنه چاپ میکنه ولی وقتی بر میگرده چاپ نمیکنه ور در واقع یک خط در میان میزنه و متاسفانه من الان به این پرینتر نیاز خیلی فوری دارم و نمی دونم باید چیکار کنم.ممنون میشم کمکم کنید.

    19. محمدی گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      منم همین چابگر رو دارم ، ظهر داشت کار میکرد ، ولی از اون به بعد هیچ واکنشی نشون نمیده
      نه برگه کپی میکنه ، نه وقتی وصله با کامپور چیزی رو چاپ نمیکنه
      البته اخرین کپی سیاه وسفیدی که امروز باهاش گرفتم واقعا نا واضح وتو هم بود
      ولی رنگی خوب میگرفت .، بعد یهو بعد این اخرین کپی چا کپی رنگز وچه سیاه وسفید از کار افتاده
      البته یه بار بدون برگه حواسم نبود چاپ رو زدم
      بعد اون دیگه چاب نکرد
      میشه راهنمایی کنیید

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، لطفا وضعیت دقیق چراغ های روی پرینتر را قبل از چاپ و موقع زدن دکمه کپی بیان کنید.

    20. معین گفت:

      سلام، ما قصد داریم یک دستگاه بیشتر برای استفاده از اسکنر تهیه کنیم، آیا این دستگاه را توصیه میکنین؟

    21. رضا گفت:

      سلام خسته نباشید
      پرینتر canon mg2540s کاغذ گلاسه میر ۱۵۰گرمی مدل m150-hg میذارم داخل پرینتر و در تنظیمات پرینتر نوع کاغذ ۳ تا گزینه داره که فقط گزینه plain paper رو قبول میکنه ولی بعد از پرینت گرفتن روی کاغذ که دست میخوره رنگش پاک میشه با اینکه چند روز هم صبر کردم که رنگ روی کاغذ تثبیت بشه ولی بازم وقتی دست به عکس میخوره مخصوصا رنگ سیاه پاک میشه ولی روی کاغذ a4 معمولی پاک نمیشه فقط روی کاغذ گلاسه رنگ با دست خوردن پاک میشه که فکر کنم علتش این باشه که کاغذ گلاسه رو نمیشناسه.قسمت media type سه گزینه داره گزینه اول plain paper گ که فقط با گزینه اول کارمیکنه و گزینه های دوم و سوم وقتی کاغذ گلاسه میرm150-hg میذارم پیغام میده که کاغذ گلاسه نیست درصورتیکه سمت براق کاغذ رو درست میذارم. چکار کنم تا رنگ از روی کاغذ پاک نشه؟ در ضمن ابعاد کاغذ A4 هست
      خب من الان فهمیدم این پرینتر کاغذ گلاسه فقط 13×18 و 10X15 قبول میکنه یعنی میشه کاغذ A4 رو با برش قیچی 4تا کاغذ 10 در 15 کرد.
      سوالم این هست که برای کاغذ گلاسه میر 150 گرمی مدل m150-hg برای پرینت کدوم گزینه برای نوع کاغذ انتخاب کنم
      photo paper plus glossy II یا glass photo paper ؟؟
      قبلا از راهنمایی شما خیلی مچکرم

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        روی پاکت کاغذ گلاسه که خریداری کردید در صورتی که عبارت Plus وجود دارد از گزینه Photo paper plus glossy استفاده کنید در غیر این صورت نوع دیگر را انتخاب نمایید. متاسفانه تجربه استفاده از این پرینتر را نداریم و با توجه به اینکه شما فقط 2 گزینه دارید می توانید هر دو را تست کنید و نتیجه را همینجا اعلام کنید تا دیگران هم بتوانند استفاده کنند.

      • فرزاد گفت:

        سلام دوست عزیز
        منم دقیقا همین مشکل رو دارم
        مشکلتون اگر حل شد ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنین

    22. ابراهیم گفت:

      سلام.بنده دانشجوی پزشکی هستم.و قصد خرید یک پرینتر را دارم که هم کپی و پرینت جزوات دارای متنون رو انجام بده هم پرینت رنگی عکس های با کیفیفت برام بگیره.میشه ی مدل متوسط رو بهم بگید؟ممنون

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        با توجه به اینکه قصد پرینت جزوات دارید یعنی اینکه ممکنه در مقاطعی تعداد زیادی پرینت بگیرید و نیاز به یک پرینتر با قدرت بالاتر دارید. موضوع دیگه چاپ عکس و متن بصورت رنگی هست و همینطور کیفیت خوبی هم انتظار دارید.
        پیشنهاد میکنیم سراغ مدل های سه کاره جوهرافشان اپسون بروید. پرینترهایی که مخزن جوهر سرخود دارند. فقط نکته مهم نگهداری از پرینترهای جوهرافشان هست که بایستی هر چند روز استفاده کنید تا جوهر داخل نازل های پرینتر خشک نشود.
        برای مشاوره بیشتر با این شماره هم می تونید تماس بگیرید: 09905642300 – همتی نیا

    23. مهسا گفت:

      سلام
      چراغ b مربوط به چی هستش؟الان روشن شده

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، دکمه کنسل رو به مدت 20 تا 30 ثانیه نگه دارید مشکل باید برطرف شود.

    24. سینا گفت:

      با عرض سلام
      غزیز من یکی از پرینترهای جوهرافشان کانن 2540 گرفتم خیلی زود جوهر تموم کرد هرچقد دنبال مغزن گشتم نیافتم .کجا میشه پیدا کرد

    25. Ali گفت:

      سلام خسته نباشید.من ی پرینتر میخوام بگیرم واسه تو خونه واسه چاپ عکس و شاید بعضی موقع ها بخوایم متنی رو پرینت کنم.آیا این پرینتر بدردم میخوره؟ممنون

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، پیشنهاد می شود سراغ مدل های جوهرافشان اپسون بروید. مدلهایی که مخزن سرخود دارند.

    26. رضا گفت:

      باسلام
      یه دستگاه ۲۵۴۰s دارم که کاتریجاش تقریبا خشک شدن
      میشه واسه دستگاهم تانک نصب کنم

      • مدیر گفت:

        سلام، بله اما مخزن این مدل پرینتر فقط توسط فروشندگان معدودی ارائه می شود که بایستی با پرس و جو آنها را بیابید.

    27. Mahsa گفت:

      سلام ممنون از سایت خوبتون
      با این پرینتر ایا میشه عکس فوری ۳×۴ چاپ کرد؟ اگر بله کاغذش باید از چه نوعی باشه؟

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، بله بایستی از کاغذهای گلاسه استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم برای چاپ عکس های پرسنلی سراغ مدل های اپسون سری L800 بروید.

    28. مرضیه گفت:

      سلام من همین مدل پرینتر رو به تازگی خریدم.هر کاری که بگین انجام دادم اما نشد که حالت پرینت روی سیاه سفید تنظیم بشه،خوااااااااااااااااااااااهشا توضیح بدین چطور میتونم تنظیم کنم که پرینت سیاه سفید بگیره.مرسی ممنون میشم به ایمیلم بفرستید اینجا نشد ثبت نام کنم

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز
        شما بایستی در قسمت تنظیمات گزینه grayscale را انتخاب نمایید تا اسناد شما بصورت خاکستری چاپ شود.
        البته در این حالت هم مقداری از جوهر کارتریج رنگی استفاده می شود و متاسفانه راهی برای غیر فعال کردن آن وجود ندارد.

    29. فرهاد گفت:

      سلام خسته نباشید
      من این پرینتر رو تازه گرفتم ولی چراغ c روشن مونده و خوب پرینت رنگی نمیگیره چیکار کنم ?

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، در صورت کیفیت نامناسب چاپ چاره ای ندارید تا آن را به یک تعمیرکار نشان دهید یا کارتریج های آن را تعویض نمایید. اما در صورتی که دو چراغ آن روشن شده و پرینتر کار نمی کند می توانید با نگه داشتن دکمه B به مدت حدود 10 ثانیه مشکل آن را حل نمایید.

    30. محسن گفت:

      سلام
      در کاغذ آ ۴ تمام صفحه نمیزنه را حلی دارید ؟
      نه عکس نه کادر .ممنون میشم

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، تنظیمات سایز چاپ را در برنامه و همینطور درایور پرینتر چک نمایید.

        • محسن گفت:

          سایز برگه روی A4 تنظیم شده ولی به هیچ عنوان کادر پایین رو نمیزنه.روی گلاسه هم A4چاپ نمیکنه

    31. میرکاظمیان گفت:

      سلام وقت بخیر من مدل MG25405 دارم اروو میده و چراغ پاور و چراغ پایینی که کنارش مثلث داره خاموش و روشن میشن کد خط چک کردن کابل رو داده و همه شون سالمه
      لطفا راهنمایی کنید

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        سوکت یو اس بی پشت پرینتر را چک نمایید. در هر حال ارتباط با کامپیوتر برقرار نیست. کابل، سوکت یو اس بی کامپیوتر، سوکت پرینتر را چک نمایید.

    32. میرکاظمیان گفت:

      تمامی موارد رو چک کردم یکی از همکارام گفته درست میشه نبر تعمیرگاه قدیمی شده

    33. جمشیدپور گفت:

      سلام من اینترنتی خریدم و توی جعبش سیم رابط با کامپیوتر نداره.نمیشه از راه دیگه ای به کامپیوتر وصلش کرد؟

      • مدیر گفت:

        سلام این پرینتر فقط از طریق کابل یو اس بی با کامپیوتر قابل استفاده است و چاره ای جز تهیه کابل رابط آن ندارید.

    34. ابولفضل گفت:

      سلام با تشکر از زحمات شما لطفا نحوه بیرون آوردن کارتریج و نحوه شارژ اون راهنمایی کنید مدلش هم کاننMG2540Sجوهر افشان هستش با تشکر

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز، درب جلوی پرینتر را به بیرون بکشید تا باز شود اندکی صبر کنید تا کارتریج ها در قسمت مخصوص تعویض قرار گیرند. با فشار دادن کارتریج ها به سمت پایین آنها را خارج نمایید.

    35. سعيد گفت:

      سلام ببخشيد من يكي از اين پرينتر ها رو خريدم ولي متاسفانه بلد نيستم باهاش كار كنم ميشه يكم راهنمايي كنيد
      چراغ بالاي گزينه ي b روشن خاموش ميشه مي خواستم ببينم چه معني ميده

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        در صورتی که پرینتر پرینت می گیرد مشکلی ندارد. اما در غیر اینصورت دکمه مذکور را به مدت 15 ثانیه نگه دارید تا مشکل برطرف شود.

    36. امیر گفت:

      سلام
      من میخوام بگیرم برای خانه خوبه بگیرم یا بروم سراغ پرینتر های لیزری

      • مدیر گفت:

        سلام، برای خرید پرینتر رنگی توصیه می کنیم حتما با یک تعمیرکار مشورت کرده و چند مدل پیشنهادی را از آنها بخواهید که خدمات بعدی آن مانند سرویس، تعمیر، قطعات و شارژ کردن آن راحت و در دسترس باشد. با توجه به بازخورد کاربران این پرینتر برای مصارف خانگی توصیه نمی شود.

    37. حسین گفت:

      سلام میشه ی کلیپ چاپ کردن بزارین با پرینتر کنون 2540s

      • مدیر گفت:

        سلام، متاسفانه این پرینتر را موجود نداریم تا کلیپی از آن تهیه نماییم.

    38. علیرضا حبیب اللهی گفت:

      سلام خسته نباشید. آیا اسکنر پرینتر کانن 2440 بدون کارتریج هم جواب میدهد. یا باید حتما کارتریج داشته باشد؟

      • مدیر گفت:

        سلام جناب حبیب اللهی، این پرینتر برای استفاده از اسکنر آن نیازی به کارتریج ندارد.

    39. محمد گفت:

      سلام وقت بخیر ببخشید من این چاپگر رو دارم و سی دی نصب اش را نیز همراه چاپگر برایم فرستادند اما هنگامی ک سی دی را نصب می کنم چندین برنامه نصب می شود من می خواهم فقط یک آیکون نصب شود تا بتوانم پرینت بگیرم نه چیزی دیگر قبلاً یک چاپگر کانون 3010 رو داشتم فقط یک برنامه نصب کردم روی دسکتاپ آیکون آمد و تمام حالا چیکار کنم برای این چاپگر یک برنامه مختصر با حجم کم برای پرینت و اسکن می‌خواهم مثل چاپگری که قبلاً نداشتم و ساده بود که حجم کمی داشت و کار با آن بسیار آسان بود

      • مدیر گفت:

        سلام محمد عزیز،
        نسخه برنامه راه اندازی که داخل سی دی و به همراه پرینتر عرضه می شود در واقع نسخه کامل بوده که علاوه بر درایور، نرم افزارهای دیگری برای بهینه سازی فرایند چاپ را نیز شامل می شود. معمولا در هنگام فرآیند نصب شما می توانید تیک نرم افزارهای اضافی را بردارید تا نصب نشوند.
        فعلا می توانید از قسمت کنترل پنل ویندوز برنامه های اضافی نصب شده را حذف نمایید و تنها درایور آن را نگه دارید.

    40. حسن گفت:

      سلام.خسته نباشید.اگه سه چراغ باهم پنچ دفعه روشن خاموش شود به چه معنا ست؟
      دستگاهcanon mg2540s

      • مدیر گفت:

        سلام، لطفا درایور پرینتر را از روی سی دی و به شکل کامل نصب نمایید. پس از آن هنگام دستور پرینت با خطایی مواجه می شوید . متن خطا را ارسال نمایید تا مشخص شود مشکل مربوط به چه چیزی است. موفق باشید.

    41. رضا گفت:

      سلام دوست عزیز. مرسی که به همه صادقانه کمک میکنید و مشکلاتشون رو برطرف میکنید. پرینتر mg2540s من به مشکلی خورده ممنون میشم منو راهنمایی کنید. وقتی که میخام پرینت بگیرم با اروری روبه رو میشم و پرینت نمیگیره. کد ارور USB001. چراغ مثلث پرینترم و چراغ پایینش B با همدیگه 5مرتبه روشن و خاموش میشن. تمام چیزا رو هم چک کردم. کابل سالمه. جوهر رنگی و سیاه بتازگی پر شدن. 2ماهه که پرینتر رو خریدم. خیلی به کمکتون نیاز دارم نمی دونم باید چه کاری انجام بدم. میشه کمکم کنید

    42. REZA گفت:

      سلام دوست عزیز. مرسی که به همه صادقانه کمک میکنید و مشکلاتشون رو برطرف میکنید. پرینتر mg2540s من به مشکلی خورده ممنون میشم منو راهنمایی کنید. وقتی که میخام پرینت بگیرم با اروری روبه رو میشم و پرینت نمیگیره. کد ارور USB001. چراغ مثلث پرینترم و چراغ پایینش B با همدیگه 5مرتبه روشن و خاموش میشن. تمام چیزا رو هم چک کردم. کابل سالمه. جوهر رنگی و سیاه بتازگی پر شدن. 2ماهه که پرینتر رو خریدم. خیلی به کمکتون نیاز دارم نمی دونم باید چه کاری انجام بدم. میشه کمکم کنید

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز
        مشکل شما نرم افزاری بوده و پورت تعریف شده توسط ویندوز با پورت پرینتر متفاوت می باشد. پیشنهاد می کنیم درایور قبلی را حذف کرده و درایور آن را مجددا و به شکل صحیح نصب نمایید. در صورتی که چراغ های پرینتر بصورت مداوم روشن هستند با فشردن و نگه داشتن کلید B می توانید مشکل را حل کنید.موفق باشید

    43. سینا گفت:

      سلام
      خسته نباشید. ممنون از سایتتون. میخواستم بدونم که این مدل پرينتر کانن PIXMA MG2540s بعد از نصب کردن مخزن جوهر هم امکان داره کارتریجش خراب بشه؟ چون داخل نظرات بقیه پرينتر ها دیدم که گفته بودید کارتریج خراب میشه.

      • مدیر گفت:

        سلام کاربر عزیز،
        در صورتی که چیپ کارتریج ها مانند کارتریج های استارتر دستگاه باشد امکان دارد بعد از مدتی از کار بیفتد، این مورد را باید از جایی که مخزن تهیه می کنید سوال بفرمایید.

    44. محمد گفت:

      سلام من کارتیج ها را شارژ کردم و هر دو هم وصلن ولی موقع کپی اعلام می‌کند که مارتیج مشکی وصل نیست و اسکنر هم کار نمیکند و چراغ های مثلث و b روشن است چه باید بکنم؟ممنون

      • مدیر گفت:

        سلام محمد عزیز، در اغلب موارد با نگه داشتن دکمه B به مدت 15 ثانیه مشکل حل می شود. می توانید این روش را تست نمایید. لطفا در صورت رفع مشکل نتیجه را منعکس کنید تا سایر کاربران هم استفاده کنند.

    45. پرینترhpمدل2280سه کاره جوهر افشان پرینت‌نمیگره‌چراغها‌‌چشمگ‌میزنن‌چرا‌کن‌‌ممنون‌میشم‌راهنمایم‌کنید

      • مدیر گفت:

        سلام ، وقت بخیر،
        در صورتی که همه چراغ ها چشمک می زنن به این معنی است که پرینتر شما با یک خطای ناشناخته یا جنرال مواجه است. این مورد بایستی توسط یک تعمیرکار بررسی شود. اما اگر اینطور نیست بایستی دقیقا قید کنید که کدام چراغ ها و با چه الگویی چشمک می زنن تا علت مشکل مشخص شود.

    46. عطاریان گفت:

      سلام من این مدل پرینتر را دارم چند سالی است که از آن استفاده میکنم در حال حاضر بخاطر مبلغ بالای کارتریج فقط میخواهم از اسکنر آن استفاده کنم ولی ارور 2/140/21 را میدهد البته موقع پرینت ارور 1401 رو میدهد که فکر کنم به علت نداشتن کارتریج است.

      • مدیر گفت:

        سلام وقت بخیر،
        این خطا معمولا برای پرینترهایی که وایرلس دارند اتفاق می افتد. اما در مورد مدل پرینتر شما می توانید روش های زیر را امتحان کنید:
        وارد کنترل پنل و سپس بخش پرینترها شوید. Control Panel — Printer and Devices
        روی مدل پرینتر راست کلیک کرده و گزینه Stop Printing را بزنید تا پروسه چاپ متوقف شود.
        درایور پرینتر را حذف کرده و مجدد نصب نمایید.
        دکمه B را به مدت 10 ثانیه نگه دارید.
        کارتریج ها را از دستگاه خارج نمایید و با یک پارچه خشک و تمیز آن را تمیز کنید.
        توجه داشته باشید که این موارد مربوط به یک راه حل نیست بلکه با انجام این کارها احتمالا مشکل برطرف شود. بسیار عالی خواهد بود اگر نتیجه را در همین بخش منعکس نمایید.

    47. فاطمه گفت:

      سلام ببخشید میشهد توضیحات کامل این دستگارو بدین ک ما چجوری باید بعد تموم شد جوهر شارز کنیم و کلش چون من هیچی بلد نیستم مرسی

    48. شهرام گفت:

      سلام کانن mp210 بدون کارتریج هم اسکن میکنه یا باید کارتریج باشه ؟چون انجام نداد؟

    49. سجاد گفت:

      سلام من میخواستم این پرینتر رو بخرم که بی گوشی وصل کنم آیا میتوان این پرینتر رو به گوشی وصل کرد با سیم یا بیسیم هم فرقی ندارد

    50. Saeed گفت:

      سلام
      وقت بخیر
      پرینتر ۲۵۴۰ کانن دارم
      همیشه انتهای برگه رو چاپ نمیگیره
      دلیلش چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟

      • مدیر گفت:

        سلام، این مشکل مربوط به تنظیمات سایز کاغذ بوده که در حالت لتر قرار دارد. تنظیمات را روی اندازه A4 قرار دهید.

    51. علیرضا گفت:

      سلام وقت بخیر من یکی از این پرینتر هارو دارم ولی بعد از اولین شارژ رنگ مشکی دیگر کاغذ سفید چاپ میکنه ورنگی آن هم راه راه چاپ میکنه به صورتی که رنگ سبز رو راه راه آبی سبز چاپ میکنه میشه راهنمایی کنید.
      ممنون

      • مدیر گفت:

        سلام وقت بخیر، در صورتی که شارژ کارتریج به درستی صورت گرفته این احتمال وجود دارد که نازل های چاپ مسدود شده باشند یا اینکه نیاز به هواگیری داشته باشد. دستور تمیزکردن هد را دو یا سه بار انجام دهید، در صورتی که کیفیت چاپ تغییری نکرد بایستی از یک تعمیرکار کمک بگیرید.

    مشاوره و خرید پرینتر